Şimdi Ara

Wasteland 2, PS4 için de Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



         Kickstarter'ın hayatımıza tekrar dahil ettiği Wasteland serisinin geçtiğimiz Eylül ayında çıkan ikinci oyunu Playstation 4 için de duyuruldu.  

     

         Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Microsoft bir açıklama yapmış ve onlarca bağımsız yapımın konsollarına teşrif edeceğini duyurmuştu. Bu listede Westeland 2'yi de görmüştük. Bugün ise oyunun PS4 sürümü de resmiyet kazandı.

     

          Wasteland 2 Game of the Year Edition adı ile çıkacak olan Playstation 4 sürümünün çıkış tarihi henüz belli değil ama oyunun konsol sürümlerinin yaz aylarında hazır olacağı belirtiliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan yapım ekibi oyunun konsollar üzerinde çok rahat bir şekilde oynanabilmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

     








  • Künyenizde yazmıyor ama Microsoft'un indie oyunlar listesinde var. yani XONE'da geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Konsolda kontrolü nasıl gerçekleşir bilmiyorum ancak Wasteland 2 geçtiğimiz senenin en iyi oyunlarından biriydi. Yeni nesil konsollara gelmesi güzel olmuş.
  • Cok guzel haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir tarzda olan X-Com gerçekten konsola iyi bir şekilde optimize edilmişti umarım Wasteland 2 de aynı şekilde optimize edilir. PC de oynamayan oyuncular bence çıktığı zaman kaçırmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.