Şimdi Ara

Batman Serisinin Yeni Mobil Oyunu Duyuruldu: Batman: Arkham Underworld

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •       Warner Bros, mobil oyun geliştiricisi Turbine ile birlikte mobil cihazlar için yeni bir Batman oyunu duyurdu. Batman: Arkham Underworld adını alacak bu yeni oyun hakkında henüz çok fazla bilgi bulunmuyor.
     
          Oyunun resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre Arkham Underworld'de Arkham'ın en büyük suç örgütünü kurmaya çalışacağız. Bunu yapmak için çetemize bir mekan kuracak ekibimizi büyütecek ve düşmanlarımızla savaşacağız. Ayrıca yapımda Riddler, Harley Quinn ve Killer Croc gibi kötü karakterlere emirler verebileceğiz. Oyundaki ana amacımız ise Batman'i alt etmek olacak.
     
           Batman: Arkham Underworld'ün resmi sitesi üzerinden oyunun betasına kaydolabilirsiniz.
     








  • Üsteki yazıyı okuyunca sanki arkham knightdan daha iyi oyun geliyo muş gibi geliyo insana :D bu arada haberini görmedim bilmiyenler için yaziyim buraya steamda şuan indirimler var 9 marta kadar çok iyi indirimler var batman arkham knight bile indirimde Middle earth shadow of mordor 45 tl düşmüş link aşağda.


    http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dark knight rises gibi hack&slash macera aksiyon oyunu olur umarım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aksel123

    Üsteki yazıyı okuyunca sanki arkham knightdan daha iyi oyun geliyo muş gibi geliyo insana :D bu arada haberini görmedim bilmiyenler için yaziyim buraya steamda şuan indirimler var 9 marta kadar çok iyi indirimler var batman arkham knight bile indirimde Middle earth shadow of mordor 45 tl düşmüş link aşağda.<br><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=103417660&url=http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/" data-href="http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/">http://store.steampowered.com/sale/steamos_sale/</a>
    Batman AK ön sipariş verdim.Hiç kaçırmam dostum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.