Şimdi Ara

1993 Yapımı Taktik Oyunu Syndicate, Origin'de Ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Bildiğiniz gibi Origin belirli aralıklarla PC oyuncularına ücretsiz oyunlar hediye ediyor. EA'nin Origin üzerinden oyunculara hediye ettiği son oyun 1993 yılında çıkmış Syndicate oluyor.
     
           Oldukça eski bir oyun olan Syndicate izometrik kamera açısına bir aksiyon oyunu. Gerçek zamanlı taktik ögeleri bulunduran bu yapımda dört cyborg ajana komutlar vererek belirli görevleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Oyunun Origin sayfasına buradan ulaşıp ücretsiz bir şekilde nostalji yaşayabilirsiniz.
     








  • bf4 ün xb1 sürümüne 3 gb lık güncelleme geldi..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya çok kötü grafikleri var. böyle oyun oynanır mı bu devirde ea napıyorsun sen. bize crysis ver battlefield ver need for speed ver sims ver ama bu ne!!! oynanmaz çöp :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oynanmaz. 93 de ne oynuyorlarmış diye bir bakılır en fazla ve silinir. Pek çoğu indirmeye bile üşenir. Crysis'i bekliyorum bakalım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 93'de amigada oynamistim "çöp" dediginiz oyunu zamanin en kaliteli yapımlarından unutmayin bugün hayranlikla oynadığınız oyunlara 20 sene sonra çöp dediklerinde sizde bozulcaksiniz ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    93'de amigada oynamistim "çöp" dediginiz oyunu zamanin en kaliteli yapımlarından unutmayin bugün hayranlikla oynadığınız oyunlara 20 sene sonra çöp dediklerinde sizde bozulcaksiniz ;)

    Günümüz oyunlarının grafikleri 20 yıl sonra çöp olcak düzeyde değil en azından bunlarla kıyaslayınca oynanabilir bir düzeyi var. Örneğin The Last Of Us.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.