Şimdi Ara

Söylenti: Mart Ayında XBL Gold Üyelerine Verilecek Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •     Microsoft'un teknik destek sunduğu partnerleri için açtığı ExpertZone'dan sızdırılan bir görsel mart ayında oyunculara sunulacak olan oyunları gösteriyor.
     
         Bu görsele göre Xbox One tarafından Rayman Legends bulunurken, geçtiğimiz ay bedava olarak sunulan IDARB bu ay da listede yer ediyor. Xbox 360 tarafından ise daha doyurucu olarak gösterebileceğimiz Tomb Raider ve BioShock: Infinite bulunuyor.
     
         Görsel aynı zamanda nisan ayında oyunculara iki kat fazla oyun verileceğini müjdeliyor. Yani 4 farklı Xbox 360 oyunu ve 2 farklı Xbox One oyunu nisan ayında XBL Gold üyelerine bedava olarak sunulacak.
     









  • Microsoft xbox one için baya çaba sarfediyor çıkarttığı bundlelar yaptığı kampanyalar takdir edilecek cinsten

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2013 yılının en iyilerinden vermişler. Takdir ettim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyiymiş, sony de güzel oyun versin artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 360 da ikisini de bitirdim suyunu çıkardım ben napayım :) farklı bi şeyler olsun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sevgili sony indieleri yapıştırır ps4 e

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Rayman iyiymis.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold ve Plus'da verilen oyunlar sağolsun,beni bir çok güzel oyunu almaktan kurtardı.İnşallah hep böyle devam ederler.Rayman'in gelmesine çok sevindim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: yiroki<br><br>sevgili sony indieleri yapıştırır ps4 e</blockquote><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=103194049&url=http://blog.eu.playstation.com/2014/01/22/playstation-plus-in-february-bioshock-infinite-metro-last-light-outlast-more/" data-href="http://blog.eu.playstation.com/2014/01/22/playstation-plus-in-february-bioshock-infinite-metro-last-light-outlast-more/">http://blog.eu.playstation.com/2014/01/22/playstation-plus-in-february-bioshock-infinite-metro-last-light-outlast-more/</a><br><br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=103194049&url=http://blog.us.playstation.com/2014/03/03/playstation-plus-dead-nation-apocalypse-edition-tomb-raider-free-for-members-2/" data-href="http://blog.us.playstation.com/2014/03/03/playstation-plus-dead-nation-apocalypse-edition-tomb-raider-free-for-members-2/">http://blog.us.playstation.com/2014/03/03/playstation-plus-dead-nation-apocalypse-edition-tomb-raider-free-for-members-2/</a><br><br>Aramaya inanmak.


    bu oyunları plus sayesinde oynadım ps4 te infamous first light dışında oynadığım oyun olmadı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.