Şimdi Ara

Battlefield: Hardline'ın Premium Servisinden Detaylar Çok Yakında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •       Betası ile birlikte ilk betaya kıyasla daha güzel bir yapı ve daha eğlenceli bir oynanış koyan Battlefield: Hardline'ın Premium servisi için detayların çok yakında geleceği, yayınlanan yeni bir görselle birlikte söyleniyor.
     
         Beta sırasında gördüğümüz kadarıyla oyun içi bazı eşyalar Premium'a özel görünüyordu. Ayrıca geçtiğimiz Battlefield oyunlarında olduğu gibi Premium'un yine ekstra avantajları olacaktır.
     









  • Premium diye diye milleti soyun siz bf 4 de aldık premium naval strike dışında tırt siz siz olun premium almayın sevdiğiniz haritayı satın alın geçin neydi ilk çıktığında bf4 de neymiş premium lara server giriş önceliği hadi lan ! Şimdi serverlar bon boş !!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 60 dolara oyun alıyon 60 dolarda premium oyuncular satın aldıkça daha kötüsüde gelecekir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu Premium denen olayı kim düşündüyse Allah onun binbir türlü belasını versin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beklenen bişey..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

    Premium diye diye milleti soyun siz bf 4 de aldık premium naval strike dışında tırt siz siz olun premium almayın sevdiğiniz haritayı satın alın geçin neydi ilk çıktığında bf4 de neymiş premium lara server giriş önceliği hadi lan ! Şimdi serverlar bon boş !!!


    hiç server açmayı denemedin galiba tek dlc yle olacak iş diğil 1 server açıon 35 tl tüm dlcler olsunmu olsun oldu 50 tl yok ben bitek naval strike yi istiyorum tmm ozaman olmayan her dlc için 5 tl fazladan vercen bunu gerçekten yaşadım arkadaşlar yalan diil :(
  • Ben Premium'u alırım nasıl olsa premium ucuz oluyor. Oyun adam gibi olduktan sonra Premium almak iyi oluyor. Sonuçta DLC maplerini oynamak için ayrı ayrı para vermek yerine tüm DLC'ler tek pakette en iyi çözüm o zaten oyunu yapan adamlar güzel map'leri DLC'ye koyuyor kapitalist sistem ama parası olana koymuyor. Bu arada DLC keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Ben zevkime bakarım bastın mı parayı alıyorsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: obantr

    Ben Premium'u alırım nasıl olsa premium ucuz oluyor. Oyun adam gibi olduktan sonra Premium almak iyi oluyor. Sonuçta DLC maplerini oynamak için ayrı ayrı para vermek yerine tüm DLC'ler tek pakette en iyi çözüm o zaten oyunu yapan adamlar güzel map'leri DLC'ye koyuyor kapitalist sistem ama parası olana koymuyor. Bu arada DLC keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok. Ben zevkime bakarım bastın mı parayı alıyorsun.


    Battlefield: Hardline'ın Premium Servisinden Detaylar Çok Yakında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaSengonul -- 24 Şubat 2015; 16:28:35 >




  • Dlc'ye de premium mu gelirmiş..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Zaten dlc gibi olan oyunun dlcsini hatta premium servisini sunmak ancak Ea çapında yüzsüz bir firmanın yapabileceği yüzsüzlükte bir hareket.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.