Şimdi Ara

Killer Instinct'in Yeni Karakteri Aganos Oldukça Ölümcül Görünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Killer Instinct: Season 2'de karşımıza çıkacak yeni karakter için yapımcı ekip yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Aganos adını alan bu yeni karakterimiz oyundaki diğer dövüşçüler kadar ölümcül görünüyor.
     
           Aganos'un Killer Instict: Season 2 Ultra Edition sahiplerine 27 Şubat'ta sunulacağını belirtelim. Yine her Killer Instinct dövüşçüleri için yayınlanan videolarda olduğu gibi bu videonun sonunda da oyundaki başka bir karaktere ait ipuçlarını görüyoruz. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • İzlemeyin bağıran kadın! Kappa :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun Mortal Kombat ve Tekken aynı zamanda Street Fighter varken çok dikkate alınmıyor büyük ihtimalle alınmazda. Çünkü "dövüş" temasına yeni bir şey eklemiyor aksine aynı formülü tekrarlıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aslında Tekken, MK, SF gibi seriler de hep önümüze ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri koyuyorlar. Killer İnstinct 20 sene aradan sonra çıktı kendi serisine yenilik getirdi. Bu arada F2P önü açık

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

    Aslında Tekken, MK, SF gibi seriler de hep önümüze ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri koyuyorlar. Killer İnstinct 20 sene aradan sonra çıktı kendi serisine yenilik getirdi. Bu arada F2P önü açık

    Yenilik derken ? Her ay sadece bir karakter bedava oynanabiliyor. Yenilikten kastın daha çok para ödemekse benim için sıkıntı yok saygı duyarım ama benim için bir yenilik değildir bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.