Şimdi Ara

2014'ün En İyi PS4 Oyunları - Top 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 yılında oynadığımız en iyi Playstation 4 oyunlarını sıraladık. Listede birbirinden güzel oyunlar bulunuyor. Playstation 4'ün ilk yılı BSC editörleri için nasıl geçti dersiniz?






  • Yılın Oyunları videoları çok parça parça geldi bu sene :/

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Inqusition iyi bir RPG oyunu. Ama malesef bir Origins değil bence. Kıyaslandığında Originsin yanında bir hiç diyebilirim. Karakterlerin hikayeyi etkilemesinden tutun, her ırkın farklı bir başlangıca sahip olması, zengin konuşma seçenekleri, yapılıp yapılmamasını bile tercih edebileceğimiz ana görevler ve diğer sayabilceğim bütün faktörler Originste vardı. Oyunu bir çok kez bitirdim ve yaptığım eylemler sonucu bir çok şey gördüm. Bu özellik oyunlarda nadir görülür. Fakat Inqusitionda iyi bir grafik, iyi bir oynanış, geniş dünya harici bir şey yoktu. Daha ne olsun diyeceksiniz ama, bu Originsle kıyaslandığında hiçbirşey. Origins bir başyapıttı. Genede Inqusition iyi bir RPG oyunu, fakat bir yandan da hayal kırıklığı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Aniki-

    Inqusition iyi bir RPG oyunu. Ama malesef bir Origins değil bence. Kıyaslandığında Originsin yanında bir hiç diyebilirim. Karakterlerin hikayeyi etkilemesinden tutun, her ırkın farklı bir başlangıca sahip olması, zengin konuşma seçenekleri, yapılıp yapılmamasını bile tercih edebileceğimiz ana görevler ve diğer sayabilceğim bütün faktörler Originste vardı. Oyunu bir çok kez bitirdim ve yaptığım eylemler sonucu bir çok şey gördüm. Bu özellik oyunlarda nadir görülür. Fakat Inqusitionda iyi bir grafik, iyi bir oynanış, geniş dünya harici bir şey yoktu. Daha ne olsun diyeceksiniz ama, bu Originsle kıyaslandığında hiçbirşey. Origins bir başyapıttı. Genede Inqusition iyi bir RPG oyunu, fakat bir yandan da hayal kırıklığı.


    İlk oyundaki karakterlerin kişilikleri ve oluşan dialogları bir daha görebileceğimizi düşünmüyorum. Inquisition'ın daha başarılı olduğu noktalar var fakat Origins'inkiler daha ağır basıyor bende de. İkisi de ayrı güzel ama Inquisition'ın sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri de 2.oyun . Bu arada güzel sıralama olmuş emeğinize sağlık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Shadow of mordor un incelemesini bulamadım sitede yapılmışmıydı?

    Bu arada çok güzel bir beş olmuş tebrikler Ersin BEy.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir cok indie oyun oynayan biri olarak Transistoru hic oynamadim gercekten bu kadar iyi mi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alike03 -- 21 Şubat 2015; 14:34:13 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Inqusition umarım pcnin de 1.si olmaz
  • Transistor u listede görmeyi beklemiyordum sürpriz oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Orta Dünya fanı olarak Shadow of Mordor'u listeye alman aşırı saçma olmuş, kurgusal olarak o kadar Orta Dünya ile alakasız olayı var ki, insan yapımcıların kitapları acıcık ucundan dair okumadığını düşündürüyor, gerçekten oyun olarak iyiydir, kötü değil ama Orta Dünya oyunu da değil.Seneryosu cidden çok hatalı, tabii kurgusal olarak Hobbit'te PJ'nin yaptığı saçmalıklardan sonra şaşırtmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 22 Şubat 2015; 13:08:05 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dragon age hayatımda satın alıpda bitirmeden sattığım ilk oyun. İğrençdi resmen. Grafik hataları, aptal yapay zeka, iğrenç animasyonlar. Hakikaten çok büyük hayal kırıklığıydı benim için. Transistor de ne alaka anlamadım. Çok daha güzel oyunlar vardı. GtaV 1. Olmalıydı bence. Bence ps4 e daha adam akıllı hiç oyun çıkmadı açıkcası. Uncharted ve the last of us yeni oyunlarını getirsin de 2015 de gerçekten çok güzel oyunlar gelecek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 17.gif]
    [sizer=red]2014'ün En İyi PS4 Oyunları - Top 5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ps4 2014'te kalsaydı keşke...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • geçen senenin en iyi exclusive oyunu infamous second son dı, düşünün artık oyun kıtlığını , the last of us remastered ı saymıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dragon age inqusition kesinlikle yolon en iyi oyunu.her ne kadar dövüş animasyonları vasat ve MMO tarzı olsa da son yıllarda çıkmış bence en kaliteli oyunlardan biri.ingilizceniz yoksa bu oyun asla size göre değil oynamayın derim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.