Şimdi Ara

FIFA 15 İstatistiklerinde Galatasaray Üstünlüğü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Yıllar sonra Türkiye'den ligleri de karşımıza çıkaran FIFA 15'in Süper Lig takımlarıyla ilgili bazı istatistikler paylaşıldı. Yayınlanan istatistiklerde Galatasaray ön plana çıktı.
     
        İstatistiklere göre FIFA 15'te şimdiye kadar yapılan maçların 1.7 milyonundan fazlasında Galatasaray'la oynandı. Galatasaray'ı bu konuda sırasıyla Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor takip etti. Dünya çapında %14'lük bir popülariteye sahip olan Süper Lig maçlarının %85'i Türk olmayan oyuncular tarafından oynandı.
     
        Öte yandan favori takımlar listelemesinde de Galatasaray Süper Lig sıralamasının en tepesinde yer aldı. Bu konuda Galatasaray'ı sırasıyla Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Akhisarspor takip etti. İstatistik görselleri şu şekilde,
     









  • Reklamın kralı budur işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Galatasaray Üstünlüğü" Her zaman...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Turk takimlariyla mac kazanma oranlarini paylassalarmis hangi takimin taraftari futboldan daha iyi anliyor bilirdik :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Farkımızı yine ortaya koymuşuz. UA...
  • Bazı seyleri kabul edemeyen türk rakiplere direk cvp olmuş :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Boşuna demiyoruz "Türkiye'dir Galatasaray"

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Neye göre Beşiktaş'ın rengi bronz yapmışlar?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyundaki scriptin kodunu yazanın allah bin türlü belasını versin bu kadar yüksek potansiyelli alanında bir numara bi oyun nasıl böyle ucuz numaralara kalkışır anlamıyorum ki. lan fifa mı oynuyoruz god of war mu belli değil. bu script goygoyu fifa 12de başladı ve hala da katlanarak devam ediyo. sırf bu yüzden seneye ne şekilde çıkarsa çıksın pes alacam hiç değilse kendi hakkımla yenmiş ya da yenilmiş olurum. bu yaptığım ne trollük ne bi şey isterseniz 100 eksi verin benim bunu buraya yazma amacım fifadaki bu saçmalığı gören diğer profesyonel oyuncuları seneye bu paragöz oyunu almamaya davet etmek başka bi şey değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiny Titan

    Boşuna demiyoruz "Türkiye'dir Galatasaray"


    bu ne la? Türkiyeymiş galata , he yavrum he.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir gün herkes "En büyük Galatasaray" diye haykıracak!










    Tamam fazla hırpalamayın ufak bir şakaydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 19 Şubat 2015; 19:38:05 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insociavel

    bu oyundaki scriptin kodunu yazanın allah bin türlü belasını versin bu kadar yüksek potansiyelli alanında bir numara bi oyun nasıl böyle ucuz numaralara kalkışır anlamıyorum ki. lan fifa mı oynuyoruz god of war mu belli değil. bu script goygoyu fifa 12de başladı ve hala da katlanarak devam ediyo. sırf bu yüzden seneye ne şekilde çıkarsa çıksın pes alacam hiç değilse kendi hakkımla yenmiş ya da yenilmiş olurum. bu yaptığım ne trollük ne bi şey isterseniz 100 eksi verin benim bunu buraya yazma amacım fifadaki bu saçmalığı gören diğer profesyonel oyuncuları seneye bu paragöz oyunu almamaya davet etmek başka bi şey değil.


    aynen katılıyorum, oyunun içine güzel ettiler. Bu sene 110 tl boşa gitti...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Akhisar'ın favori takımlar olması hoşuma gitti nedense. Ayrıca Süper Lig maçlarını oynayanların %85'inin yabancı olmaı ligin istendiğin göstergesi. Bu da ligimizin sanılandan daha değerli olduğunu gösteriyor. Bu güzel.

    Ayrıca bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'ı tepelerde görmek güzel. Bu da takımın dünya genelinde tanındığının göstergesi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemecem21

    Akhisar'ın favori takımlar olması hoşuma gitti nedense. Ayrıca Süper Lig maçlarını oynayanların %85'inin yabancı olmaı ligin istendiğin göstergesi. Bu da ligimizin sanılandan daha değerli olduğunu gösteriyor. Bu güzel.<br><br>Ayrıca bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'ı tepelerde görmek güzel. Bu da takımın dünya genelinde tanındığının göstergesi.


    yabancıların daha çok oynamasının nedeni bizim ülkemizde orijinal oyunun fazla satmadığının göstergesidir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Takım kavgasına dönmüş iş yine. Ben onu bunu bilmem. Bugün 1-0 yenildik ama Avrupa'da Beşiktaş izleniyor şu anda. Kim ki Avrupa'da ilerler takdir ederiz. Böyle saçma sapan istatistiklerle birbirimizi üzmeye gerek yok. Türk takımlarının başarısı konuşulacaksa eğer reel bir başarı gelmeli. Üstünden 15 sene geçmiş başarının üstüne yatıyorsunuz hala bilmem farkında mısınız? Bir çivi çakılmadı o günden bugüne. Bilakis futbol geriye gitti. O dönemin takımlarına bakıyorum da şimdikiler bildiğin çöp.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • WGalatasaray in dunyadaki taninmisligini zaten biliyoruz.fifa 14 de bile onlinede kac kere yabanci galatasaray a rastlamistim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İstatistik yalan söylemez ama oyun çıktığından beri oynayan birisi olarak(PC), bana denk gelen rakipleri değerlendirdiğimde 1.GS, 2. BJK, 3.FB diyebilirim çok rahat bir şekilde. Takımların lig şampiyonluk sayıları ve oyuncu ortalamaları 5 yıldız üzerinden değerlendirildiği için renkliler 4,5 biz ise Beşiktaş olarak 4 yıldızda kalıyoruz malesef. Dolayısıyla amblemimiz de parlak değil şimdilik. Bu takımdaki oyuncuların çoğu Beşiktaş ile şampiyonluk görmedi, bu sene lider bitirirsek seneye oyuncu ortalaması yükselir, 4.5 yıldız oluruz. Hele 1-2 kariyerli oyuncu takviye edersek en sağlam takım haline gelir. Şimdi de uçurum yok ama Sneijder, Muslera, Emenike, Diego gibi oyuncular renklileri öne çıkarıyor sadece.
  • gs büyüktür
  • Dunya takimiyiz abi olsun o kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.