Şimdi Ara

Dota 2'yi Aynı Anda 1 Milyondan Fazla Oyuncu Oynadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •     Steam her ne kadar PC'deki en popüler dijital oyun platformu olsa da şimdiye kadar hiçbir oyun aynı anda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanamamıştı. Bu durum bugün itibariyle Dota 2 tarafından ortadan kaldırıldı.
     
        Dota 2 sunucularında bugün 1 milyondan fazla oyuncu aynı anda ağırlandı. Oyun gün içerisindeki en yoğun anda 1 milyon 75 bin kişi tarafından oynandı. Bugünün verilerine bakınca Dota 2'ye en çok yaklaşan oyunun 404 bin kişiyle Counter Strike: Global Offensive olduğunu görüyoruz. Yani Dota 2, kırılması epey zor bir rekoru elde etmiş görünüyor.
     








  • oynadı derken yanlış olmasın, oynamaya çalıştı diyelim :) zira dünden beri serverlar hiç olmadığı kadar çöküyor, sürekli oyundan atılıyoruz, gündüz 25 dakika oyuna girmeye çalıştık arkadaşla. şimdi az biraz düzeldi gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İki sene önce başladım dotaya, daha önce hiç oynamamıştım ve yaklaşık bir hafta kadar önce sildim. Neden bunu yazıyorum; benim gibi tek oynamayın diye. Arkadaş olmadan bu tür oyunlar çekilmiyor. Aklınızda bulunsun ilk önce arkadaşlarınızı oynamak için ayartın sonra beraber oynayın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Usbehci

    İki sene önce başladım dotaya, daha önce hiç oynamamıştım ve yaklaşık bir hafta kadar önce sildim. Neden bunu yazıyorum; benim gibi tek oynamayın diye. Arkadaş olmadan bu tür oyunlar çekilmiyor. Aklınızda bulunsun ilk önce arkadaşlarınızı oynamak için ayartın sonra beraber oynayın.

    Küfürlerden dolayı mı
  • Sunucu kalitesi diye bir şey yok bir oyuna girmek 1 saat sürer mi arkadaş ? MEH ! Çöp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Usbehci<br> <br> İki sene önce başladım dotaya, daha önce hiç oynamamıştım ve yaklaşık bir hafta kadar önce sildim. Neden bunu yazıyorum; benim gibi tek oynamayın diye. Arkadaş olmadan bu tür oyunlar çekilmiyor. Aklınızda bulunsun ilk önce arkadaşlarınızı oynamak için ayartın sonra beraber oynayın.<br> </blockquote><br> Küfürlerden dolayı mı <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Yok küfürden dolayı değil, bir de support oynardım devamlı, ward alırdım maç boyunca, yeri gelir carry için ölürdüm, son vuruş çalmaz ks yapmazdım. Çok fazla troll var oyunda, hiç 9 kişininde rus olduğu maçlara girdiniz mi? Ayarlarda ne doğu avrupa ekli ne de rusya, dillerde sadece ingilizce seçili ama gel gör ki durum böyle. Oyun stres attırmaktan çok stres yapmaya başlayınca sildim bende, artık kafam rahat :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • dota 2'yi Aynı Anda 1 Milyondan Fazla Oyuncu Oynadı

    Aynı anda oyun oynama diye bir şey yok. Millet aynı anda oyunun ana menüsünde bekledi demek daha doğru çünkü ben de dota 2 de idim ama server yoktu dünya çapında millet server beklerken oldu o sayı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sebebine oyuncusu olarak bir açıklama yapayım. New Bloom adlı Valvenin tamamen batırdığı ve şuanda neredeyse artık tüm oyuncularının güvenini sarsan eventi yüzünden. Valve Dota 2 konusunda akıl almaz bir hızda dahada nasıl kar edebiliriz yoluna girdi ve büyük hızla oyuncularının güvenini kaybediyor. Şu anki event için 2 eventi atladılar ve bunun için uğraşıyoruz dediler ve bu event o kadar kötü ki item vermese silah dayasan kafasına oynamaz kimse. Event tamamen pay2win ve event diye çağırılmayacak kadar az değişiklik var. Trade ve itemler konusunda zaten sırf kendi çıkarlarını gözeten bir sürü karar aldılar. Serverler desen çöküp duruyo. Eskiden bi item aldığında bir süre sonra başka itemlerle değşebilir veya fiyatının çok kaybetmeden tekrar satıp başka birşey alabilirdik. Şimdi 100 dolar harca 3 aya 10 dolara elinden çıkartırsan şanslısın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemlat

    Sebebine oyuncusu olarak bir açıklama yapayım. New Bloom adlı Valvenin tamamen batırdığı ve şuanda neredeyse artık tüm oyuncularının güvenini sarsan eventi yüzünden. Valve Dota 2 konusunda akıl almaz bir hızda dahada nasıl kar edebiliriz yoluna girdi ve büyük hızla oyuncularının güvenini kaybediyor. Şu anki event için 2 eventi atladılar ve bunun için uğraşıyoruz dediler ve bu event o kadar kötü ki item vermese silah dayasan kafasına oynamaz kimse. Event tamamen pay2win ve event diye çağırılmayacak kadar az değişiklik var. Trade ve itemler konusunda zaten sırf kendi çıkarlarını gözeten bir sürü karar aldılar. Serverler desen çöküp duruyo. Eskiden bi item aldığında bir süre sonra başka itemlerle değşebilir veya fiyatının çok kaybetmeden tekrar satıp başka birşey alabilirdik. Şimdi 100 dolar harca 3 aya 10 dolara elinden çıkartırsan şanslısın.


    Valve'ya saygım sonsyzdu fakat para herkesi değiştiriyormus, bunu öğrendim. Valve o kadar aç gözlü bir hale geldi ki yaptığı eventler Pay2Win olmaya başladı, millet 2400 puana 8 dolar veriyor üstelik o puanları günde 2 veya 3 kere kullanma şansı yakalıyor. Tabiki serverlar çökmezse. Diyelim serverlar çökmedi, o 8 dolar karşılıgında takas edilemeyen ve pazarrlanamayan setler kazanıyorsun. Bu ne demek oluyor, tek taraflı ekonomi. Valve community ekonomisinin önünü adım adım kesmeye devam ediyor. Bunun ayak seslerini geçen seneden duymaya başlamıştık fakat hiç kimse ses çıkarmayınca Dota 2 tek taraflı ekonomi olma yönünde hızla ilerliyor. Storedan almanıza rağmen 3 ay boyunca trade edilemeyen setler mi dersiniz, arcana sattırmak için yapılan eventler mi.. Nerede o eski Greeviling eventi, tüm millet greeviling istiyor inanın bu saatten sonra o eventin bile içine etmeden çıkartmazlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Seviyeli bir kapışma isteyenler LOL den uzak durun gelin Dotanin tadina bakın.
    LoL ne oyle yahu kağıttan adam gibi grafikler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valve'i tebrik etmek gerekiyor. Bitti denilen PC oyunculuğunu yeniden canlandırdı. İnsanları hem Dota'yla hemde Steam'le tanıştırarak PC oyunculuğunun gelişmesine de çok büyük katkı sağlıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • iyi lole yaklasıor ama 5 kat gerisinden gelior

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsi_Gunde_27_Milyon_Kisi_Oynuyor-49042.htm

    bu yalan mı o zaman dogru düzgün haber yapın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1607

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsi_Gunde_27_Milyon_Kisi_Oynuyor-49042.htm

    bu yalan mı o zaman dogru düzgün haber yapın

    Ne alaka?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quirah

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: emre1607<br> <br> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=102785169&url=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsi_Gunde_27_Milyon_Kisi_Oynuyor-49042.htm" data-href="http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsi_Gunde_27_Milyon_Kisi_Oynuyor-49042.htm">http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-League_of_Legendsi_Gunde_27_Milyon_Kisi_Oynuyor-49042.htm</a><br> <br> bu yalan mı o zaman dogru düzgün haber yapın<br> </blockquote><br> Ne alaka?


    Başlık gerçekten ne alaka dedirtiyor ama içerik kafa karıştırıyor. Steam rekoru herhalde. Daha iyi belirtilmeliydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nalettin -- 15 Şubat 2015; 3:52:41 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Günde ile aynı adayı karşılaştıranlar neyin kafasını yaşıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • STEAM her geçen gün büyüyor, adamlar her sene kendi rekorunu kırıyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herkes Lord Gaben'ın karşısında diz çöksün ! Lord Gaben'a laf yok :D Şaka şaka :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • new bloom etkinliği vardı.ne olduğunu anlamadım.doğru düzgün açıklamada yok.bir sayaç vardı,o sayaç dolunca hepimiz hücum ettik.valla sayaç ne içindi onu bile bilmiyorum.tabi olan oldu.server çöktü.o ara oldu bu sayı.zannedersem etkinliğin amacı 70 liralık bir eşyayı oyunculara aldırmaktı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • en buyuk rakıbı lol de acaba aynı anda kac kısı oynadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.