Şimdi Ara

Square Enix Oyunlarında Büyük İndirimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •        
           Oyun dünyasının pek çok başarılı yapımının dağıtımcılığını yapan Square Enix, kendi mağazası üzerinden 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir indirim düzenliyor. Bu indirim kapsamında Legacy of Kain Collection, Thief Collection, Battlestations Collection, Kane and Lynch Collection, Deus Ex Collection, Hitman Collection, Just Cause Collection gibi serileri oldukça uygun fiyata alabilirsiniz. Özellikle 2,49 euro'ya satılan Murdered: Soul Suspect'i kaçırmamanızı öneririz. Bahsettiğimiz indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Buradan oyun aldığımızda oynamak için yine kendi sitesine mi gireceğiz,yoksa kod falan verip steamden yükleyebilirmiyiz...

    Edit steam de etkinleştiriliyormuş...Murdered: Soul Suspect aldım listemdeki bir oyundu,teşekkürler... 7,11 tl tuttu... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 13 Şubat 2015; 0:18:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Buradan oyun aldığımızda oynamak için yine kendi sitesine mi gireceğiz,yoksa kod falan verip steamden yükleyebilirmiyiz...

    Key veriyor, steam üzerinden aktifleştiriyorsun.
  • Geçen Steam'de yapılan Square Enix inidirimi çok daha iyiydi, burada Eidos Anthology 30 Euro, 84 lira gibi bir şey o da, Steam'de 48 lira idi.Bir Murdered Soul Suspect ucuza geliyor sanırım, Steam ile kıyaslayınca.Kendi sitelerinde daha az indirim yapmaları da ilginç.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin.

    Geçen Steam'de yapılan Square Enix inidirimi çok daha iyiydi, burada Eidos Anthology 30 Euro, 84 lira gibi bir şey o da, Steam'de 48 lira idi.Bir Murdered Soul Suspect ucuza geliyor sanırım, Steam ile kıyaslayınca.Kendi sitelerinde daha az indirim yapmaları da ilginç.


    Yanlışın var Steam'de normal de 31$/€ idi Türkiye özel fiyatlandırma sayesinde 48 lira oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcalo -- 13 Şubat 2015; 4:45:59 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi steamdeki square enix indirimini soylemediniz burda daha pahali satiliyor. Steamde bu oyunlar da dahil toplam 40 oyun mu ne 48 liraydi direk kaptim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Murdered: Soul Suspect dışında hepsi daha uygun fiyatlar gördü ama Murdered: Soul Suspect'i tavsiye ederim orta derecede bir oyun ama aldığım gibi bitirmiştim sadece aksiyon beklemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.