Şimdi Ara

Evolve'un Çıkış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        2K ve Turtle Rock Studios bugün dört Avcının oyuncu kontrolündeki tek bir Yaratığı öldürmek için işbirliği yapacağı 4v1 shooter oyunu Evolve™’un Microsoft Xbox One, PlayStation®4 ve PC için çıktığını duyurdu. Evolve hem çevrimiçi, hem de çevrimdışı işbirlikli veya rekabetli oynayabilecek bir deneyim sunacak.

        Evolve dört benzersiz sınıf, dört oyun modu ve 16 modda 12 oynanabilir Avcı ve 3 oynanabilir Yaratık ile hem çevrimiçi, hem çevrimdışı oynanabilecek içerik sunuyor. Evolve’daki Evacuation modu tüm haritaları, modları, Avcıları ve Yaratıkları tek bir dinamik seferde birleştirerek oyunculara sınırsız çeşitlilik de vaat ediyor.
     
        Evacuation’da oyuncular Yaratık veya Avcı taraflarından birini seçerek beş maç yapacaklar ve her maçın sonucu bir sonrakini doğrudan etkileyerek 800,000’in üzerinde olası oynanış kombinasyonu sunacak.

        Aşağıda Evolve'un çıkış videosunu bulabilirsiniz.
     
    Basın Bülteni
     








  • bekleneni veremeyecek bence bu oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • steamda herkes oyunun dlc üzerine kurulu oldugundan bahsediyor sanırım canavarın tanesi 15$mış karakterler ise 7$ f2p olsa bu kadar olur herhalde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    steamda herkes oyunun dlc üzerine kurulu oldugundan bahsediyor sanırım canavarın tanesi 15$mış karakterler ise 7$ f2p olsa bu kadar olur herhalde



    Dostum canavarların veya karakterlerin satın alındığında verdiği ek özellikler hakkında bir bilgin var mı ? Ekstra HP , koşma hızı , isabet vs. gibi şeyler ekliyor mu ? Yoksa sadece skin olarak mı kullanılıyor ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun için verdiğimiz para yüzgörümlüğü mü?
  • sitenin paraya mı ihtiyacı var? hayır yani bilelim bağış yapalım reklam derdinden kurtulalım sıktı artık videonun başında sonunda reklam girmesi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun belki cok guzel olacak ama cikisa yakin saatler suren live stream ler falan merak duygusu birakmadi hic bende.. insallah guzel olir yine bi temkinli yaklasmak lazim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman sırf multiplayerdan oluşan bir oyunun 60 doları hakettiğini düşünmedim ve hala aynı düşüncedeyim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun Single bölümü de var.
  • İstanbul daki. Xbox etkinliğinde oynama fırsatına eriştim.Left 4 dead serisini sevenler bu oyunuda sevicektir co op ile keyifli zaman geçirebilirsiniz yalnız bos canavarları acayip zor yapmışlar .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xb-treck

    İstanbul daki. Xbox etkinliğinde oynama fırsatına eriştim.Left 4 dead serisini sevenler bu oyunuda sevicektir co op ile keyifli zaman geçirebilirsiniz yalnız bos canavarları acayip zor yapmışlar .


    Xboxçı geldi taşlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.