Şimdi Ara

EA: 'Yeni Titanfall Tek Platforma Sıkışıp Kalmayacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geride bıraktığımız gün bir konferansta yerini alan EA'in finans sorumlusu Blake Jorgensen, gelecek projelerle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Jorgensen, yaptığı açıklamalarla beraber ikinci Titanfall oyunundan söz etti.
     
        Açıklamalarında Blake Jorgensen, "Geçtiğimiz sene Titanfall sadece Xbox'a özel çıkmıştı. Henüz duyurmadık ama gelecekte muhtemelen yeni bir Titanfall oyunumuz olacak ve bu oyun tek bir platforma sıkışıp kalmaktansa, daha büyük bir ize sahip olacak. Bunun yeni oyun için büyük bir pozitif etken olacağını düşünüyorum." sözlerine yer verdi.
     








  • pc'yi adamdan saymamış açıklamayı yapan kişi :D halbuki origin'de yatıyor oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam'a çıkarmayı da kastetmiştir diye umuyorum. EA'nın dandik programı yüzünden oynayasım gelmiyo oyunu. (BF yine battlelogla kurtarıyo)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun zaten multiplatform değil miydi PC'ye de çıktı.
  • Botları oyundan komple çıkarıp içerik yönünden zenginleştirirlerse çok süper olur.
  • PC'ye pre-order ile almıştım ne yazık ki içerik bakımından oldukça kısıtlıydı Titan sayısı silah sayısı her şey oldukça kısıtılıydı adam gibi özelleştirmeye de izin vermiyordu. İlk aldığım zamanlar beğenip saatlerce oynayıp köşeye atmıştım, kesinlikle kötü bir oyun değil ama içeriği böyle bir oyun için oldukça sınırlıydı. Son olarak ta tamam Titanlar var duvarlarda yürüyoruz falan ama oynanış, silahlar rahatsız edici şekilde COD'a benziyordu umarım daha özgün olabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Oyun zaten multiplatform değil miydi PC'ye de çıktı.

    xbox one'ın vasat satışlarından ağzı yanmış. (Oyun PC ye çıkmıştı ama satışları daha az)
    Örnek verecek olursak GTA 5 PS4'te 6 milyon satmış, xbox one'da 2.3 milyonda kalmış. Bu potansiyel EA'nin de dikkatini çekmiştir
  • tek platformdan kasıtı microsoft platformlarına çıkması

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox One EXC. kalmadı artık yazık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Satışlar nasıl memnun etmediyse EA'i anlamadım.Oyun XB1'ın en çok satan oyunu konumundaydı.Ayrıca X360'da da çok iyi sattı.Daha PC de var işin içinde.İlginç.EA,Microsoft'dan daha fazla para koparmak için böyle konuşuyor olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal ps4e de satıp kazanmak istediler, zaten pcye çıktıktan sonra merak eden gidip oynamıştır ,oyun çoktan multiplatform oldu, 2-3 kere 48 saatlik deneme sürümü oynattılar
  • Sanırım Wii U'ya da çıkartacaklar. Bence iyi yaparlar.
  • bu oyun tutmadı umarım sonrakı oyunları tutar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    PC'ye pre-order ile almıştım ne yazık ki içerik bakımından oldukça kısıtlıydı Titan sayısı silah sayısı her şey oldukça kısıtılıydı adam gibi özelleştirmeye de izin vermiyordu. İlk aldığım zamanlar beğenip saatlerce oynayıp köşeye atmıştım, kesinlikle kötü bir oyun değil ama içeriği böyle bir oyun için oldukça sınırlıydı. Son olarak ta tamam Titanlar var duvarlarda yürüyoruz falan ama oynanış, silahlar rahatsız edici şekilde COD'a benziyordu umarım daha özgün olabilirler.


    Silahların Cod'a benzemesi doğal sonuçta eski Cod yapımcısı.Oyunu PS4'e çıkmadığı için oynamadım o yüzden yorum yapmak doğru olmaz.Ancak dediğinize göre Cod ile benzerlik var ise oyunda (eski Cod oyunlarına daha çok benziyorsa eğer ) 2. oyun ile sağlam oynanış ve hikaye v.s ile tam bir çıkış yaparlarsa Cod serisine kafa tutar hale gelebilirler.Ayrıca PS4'e gelmesini istediğim oyunların üst basamaklarında yer aldığı için sabırsızlıkla beklediklerim arasında.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.