Şimdi Ara

Nintendo, Harry Potter'ın Oyununu Yapmak İstemiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo'nun kitap ve film uyarlamalarından genellikle uzak durduğunu görürüz. Buna karşın kitap ve filmleriyle çok popüler bir yapım olan Harry Potter, Nintendo'nun uzun süre düşündüğü bir isimmiş.
     
        Unseen64'te yer alan raporlara göre Nintendo Amerika'nın NST stüdyoları 1998 yılında Harry Potter'ın oyununu geliştirmek için ilk adımı atmış. İlk olarak Nintendo 64 için düşünülen oyun bir türlü geliştirilemeyince ertelenip daha sonra Gameboy ve Gamecube için de düşünülmüş.
     
        Nintendo'nun geç kalmasıyla  Disney, Universal ve Warner Bros Harry Potter'ın kaymağını yerken daha sonra seri Electronic Arts'ın çatısı altına girmiş. Yani Nintendo büyük bir fırsatı kaçırmış diyebiliriz.
     
        Aşağıda Nintendo'nun Harry Potter için hazırladığı bazı sanatsal çalışmaları görmeniz mümkün. Açıkçası Nintendo tarafından geliştirilen bir Harry Potter oyununun heyecan verici olduğunu inkar etmek mümkün değil.
     
     
     









  • Bu adamların elinden her iş gelir.Keşke yapsalar.Harry Poter dünyası oldukça güzel bir dünyta ve oyun dünyasındada hakkını veren bir oyun yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oha şok oldum keşke Nintendo geliştirseymiş exclusive olsa bile daha güzel olurdu EA'dan :(((
  • Böyle bir hikayeyi oyun dünyasına güzel bir şekilde aktaramadılar. Keşke Nintendo alsaymış. Konsola özel olsa bile güzel oyun yapabilirlerdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Seneler öncesinden kalan haber daha yeni piyasaya çıkıyor vay be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.