Şimdi Ara

Remember Me Geliştiricisi Yeni Bir RPG Oyunu Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •      
           Remember Me ve bu ay içinde çıkacak olan Life is Strange gibi yapımların geliştiriciliğini yapan geliştirici ekip  Dontnod Entertainment, yeni bir oyun duyurusu yaptı: Vampyr.
     
            Twitter üzerinden duyurulan bu oyunda hastasından İspanyol Gribi kapan ve daha sonra vampir olan bir doktoru yöneteceği. Oyun boyunca karakterimiz hastalarını iyileştirmek veya vampir güdülerine teslim olmak arasında gidip geleceği belirtiliyor.  Birinci Dünya Savaşı'nda geçen oyunun hangi platformlar için çıkacağı henüz belli değil.  Paylaşılan posterden görebildiğimiz kadarıyla Vampyr, karanlık atmosfere sahip bir RPG oyunu olacak. Vampir temasını seven oyuncuların Vampyr'ı takibe almak isteyebilir. Oyun hakkında yeni bilgiler paylaşıldıkça sizlere aktaracağız.
     








  • Black Jack adli Anime Mangasi + Vampire Blood Masquerade karisimi gibi güzel bir is cikar umarim. yinde konusu beni icine cekmedi su an.
    bakalim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 20 Ocak 2015; 18:13:04 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yine harika bir senaryo umarım yine remember me gibi gameplay yüzünden rezil bir oyun olmaz.
  • Vampire Blood Masquerade dan beri adam gibi vampirli bir RPG oynamamıştık umarım başarılı olur. Remember Me bana kalırsa aksayan yanları olmasına rağmen güzel bir oyundu, geliştirici ekip büyük bir potansiyel taşıyor umarım mahvetmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.