Şimdi Ara

Borderlands: The Handsome Collection PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Geçtiğimiz neslin öne çıkan serilerinden Borderlands'ın en yeni oyunu Borderlands: The Pre-Sequel'in yeni nesil konsollara çıkmayışı eleştiri toplarken, 2K Games ile Gearbox Software'den beklenen duyuru geldi. İkili, Borderlands: The Handsome Collection'u resmi olarak duyurdu.
     
        PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulan Borderlands: The Handsome Collection, Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel'i daha yüksek çözünürlükle beraber yeni nesil konsollara taşıyor. 27 Mart'ta çıkması beklenen paketin içerisinde, her iki yapımın da bütün indirilebilir içerikleri yerini alacak. Ayrıca oyunlardaki kayıt dosyalarının aynı konsol ailesinde taşınabileceği belirtiliyor. Yani Xbox 360'a ait kayıt dosyalarını Xbox One'a, PS3'e ait dosyaları da PS4'e taşıyabileceksiniz. 
     
        Bir önceki nesil konsollara nazaran aynı makina üzerinden co-op oynanışını seriye ekleyen Borderlands: The Handsome Collection'un bir de Claptrap'lı özel sürümü bulunacak. Sadece 5.000 adet üretilecek olan bu sürümde Claptrap figürü oyunculara sunulacak ve sürümün fiyat etiketi 399 dolar olacak.
     








  • Müzik ; How You Like Me Now
    Artist/Grup ; The Heavy

    sarki ile uyumlu güzel bir reklam olmus fakat oyunu begenmiyorum :P

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ulan yeter artık. İçimiz dışımız Remake/Remaster oldu. Hadi ps1 ve ps2 oyunlar neyse de PS3 oyunlarının Remakeleri tam bir saçmalığa dönüştü.

    Diyeceksiniz ama PS3 alamayanlar için iyi. E kardeşim o zaman PS3 alanlar ve bu oyunları zaten oynayanlar ne yapacak ?!

    Açıkçası Borderlands 3 duyursalardı çok daha mutlu olurdum.

    Not: Üstüne üstelik pakete Borderlands 1'i eklememişler !!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harikaerif

    Ulan yeter artık. İçimiz dışımız Remake/Remaster oldu. Hadi ps1 ve ps2 oyunlar neyse de PS3 oyunlarının Remakeleri tam bir saçmalığa dönüştü. <br><br>Diyeceksiniz ama PS3 alamayanlar için iyi. E kardeşim o zaman PS3 alanlar ve bu oyunları zaten oynayanlar ne yapacak ?!<br><br>Açıkçası Borderlands 3 duyursalardı çok daha mutlu olurdum.<br><br>Not: Üstüne üstelik pakete Borderlands 1'i eklememişler !!!


    Oynamasın PS3 alanlar o zaman. Hayır size ne zararı var da bu kadar dert ediyorsunuz ?
  • Bu firmanın yaptığı tek şey Borderlands. Onu da 2-3 yılda bir çıkardıkları halde grafikler ve oynanış hep aynı. Seneye bir Borderlands daha çıkarırlar. Onun da grafikleri ve oynanışı The Pre-Sequel ile aynı olur. Farklı bir hikaye koyarlar. Al sana yeni oyun. Saints Row ile Borderlands gelişmeme konusunda yarışıyor heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: harikaerif<br><br>Ulan yeter artık. İçimiz dışımız Remake/Remaster oldu. Hadi ps1 ve ps2 oyunlar neyse de PS3 oyunlarının Remakeleri tam bir saçmalığa dönüştü. <br><br>Diyeceksiniz ama PS3 alamayanlar için iyi. E kardeşim o zaman PS3 alanlar ve bu oyunları zaten oynayanlar ne yapacak ?!<br><br>Açıkçası Borderlands 3 duyursalardı çok daha mutlu olurdum.<br><br>Not: Üstüne üstelik pakete Borderlands 1'i eklememişler !!!</blockquote><br><br>Oynamasın PS3 alanlar o zaman. Hayır size ne zararı var da bu kadar dert ediyorsunuz ?

    Bu remake'i yapmak yerine Borderlands 3 üzerinde çalışabilirlerdi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: harikaerif



    calisiyorlardir , calismadiklarini ne bileceksin.
    hep ayni oyunu yapiyorlar zaten.
    Alien ve duke nukem de hep rezil oldular.
    yapabildikleri tek sey bu b.Lands serisi ,

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: harikaerif<br><br></blockquote><br><br>calisiyorlardir , calismadiklarini ne bileceksin.<br>hep ayni oyunu yapiyorlar zaten. <br>Alien ve duke nukem de hep rezil oldular.<br>yapabildikleri tek sey bu b.Lands serisi ,


    Hiçbiri çalışmıyor demiyorum. Bu remake'i yapan grubu da Borderlands 3'e dahil etsinler diyorum. Oyunun hep aynı olması yönünde sana katılıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel arkadaşlarla oynamak zevkli oluyor bu oyunu çıktığı gibi alicağım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Bir önceki nesil konsollara nazaran aynı makina üzerinden co-op oynanışını seriye ekleyen Borderlands: The Handsome Collection.


    Şöyle güzel bir bilgi verilmiş,Borderlands: The Pre-Sequel duyurulmuş halen saçma yorumlar.. Kardeşim beğenmiyorsan remake oyunu almassın olur biter,ne gereği var buraya yorum atarak kirletmenin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 20 Ocak 2015; 20:38:16 >
  • 1. oyun yok yemişim bu kolleksiyonu gerçi 1. oyunun da suyunu çıkardım 64 level olmuştum ama en kalitelisi açık ara 1. oyundu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.