Şimdi Ara

God Eater 2: Rage Burst'ün Altı Dakikalık Tanıtım Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Bandai Namco Entertainment'in Sony PlayStation 4 ve PlayStation Vita için piyasaya sunacağı yeni God Eater oyunu, God Eater 2: Rage Burst'ün altı dakikalık tanıtım videosu yayınlandı.

        Geçtiğimiz günlerde 17 Şubat'ta Japonya için piyasadaki yerini alacağı duyurulan oyunun yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda oyunun oynanışına ve sinematik içeriğine dair görüntüleri görebilirsiniz. God Eater 2: Rage Burst'ün batıya gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Oyun çıktıktan sonra bu durumun kesinleşmesi bekleniyor.








  • Oyun güzel gözüküyo ama çok az oynayış görüntüsü var bu arada;
    ilk japonyaya çıkınca japonlar oyunu dahamı benimsiyo anlamadımki neden gelmio batıya aynı tarihte , nintendo küçük şirket belki yapamıo ama sony gibi bi firmanın buna göz yummaması lazım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • lostrock, tam sebebini ben de bilmiyorum fakat Japonların kafa yapısı herkese göre değil. Oyunun batıda tutmama olasılığı oldukça yüksek o yüzden böyle bir riski almadan önce tutma ihtimali çok daha fazla olan kendi pazarlarıyla ilgilenmek istiyorlardır muhtemelen. Umdukları geri dönüşü maddi ve manevi olarak aldıkları zaman risk alıp batı pazarına atılmayı düşünüyor olabilirler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunun ps4 için çıkması çok güzel bir olay. Genel olarak el konsollarına özel bir seri çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.