Şimdi Ara

Guild Wars 2: Heart of Thorns'un Teaser Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Geçtiğimiz günlerde Guild Wars 2'nin ilk ek paketi olan Heart of Thorns ortaya çıkmıştı ancak ek paket ile ilgili resmi açıklama yoktu.

        Guild Wars 2: Heart of Thorns ile ilgili yayınlanan bu video ile ek paket resmiyet kazandı. Video ise oyunun son gelen güncellemesi olan Point Of No Return ile birlikte ortaya çıktı. Oyunun ek paketi ile ilgili detaylar 24 Ocak'ta düzenlenecek olan PAX South etkiliğinde ortaya çıkacak. Yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.







  • Yani bir expention paketi videosu bu kadar sıkıcı ve oyun hakkında hicbir fikir vermez.

    Yeni bir harita ve onlarla olan bir savaştan başka hicbir şey tahmin edemiyorum. Yeni Fractal videosu bile çok daha iyiydi. Gerçi düşünüyorum, oyunda da dahil doğru düzgün bir video izlediğini hatirlamiyorum. Ayinesi iştir kişinin videosuna bakılmaz diyecekler ama islerini de biliyoruz. Bakalım gorelim ne deyim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    Yani bir expention paketi videosu bu kadar sıkıcı ve oyun hakkında hicbir fikir vermez. <br><br>Yeni bir harita ve onlarla olan bir savaştan başka hicbir şey tahmin edemiyorum. Yeni Fractal videosu bile çok daha iyiydi. Gerçi düşünüyorum, oyunda da dahil doğru düzgün bir video izlediğini hatirlamiyorum. Ayinesi iştir kişinin videosuna bakılmaz diyecekler ama islerini de biliyoruz. Bakalım gorelim ne deyim.


    Bu trailer değil teaser, ucundan azıcık yani.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.