Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight için Yeni Görseller Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Batman serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight oyun dünyasının en çok beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Geliştirici ekip oyundaki baş düşmanımız olacak Arkham Knight'ın yer aldığı bazı görseller paylaştı.
     
          Bahsettiğimiz bu görseller dergi taraması olduğu için çok kaliteli değil ancak oyuncuları heyecanlandıracağını söyleyebiliriz. Batman: Arkham Knight; 2 Haziran'da PS4, Xbox One ve PC için çıkışını yapacak.
     









  • Ulan bu batman silah kullanmaz diyorlardı, herifi tanka bildirmişler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ak-47 li Batman DLC si yolda

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bariscakmak99

    batman arkham knight profesyonel resimleri : <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=101211352&url=https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler" data-href="https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler">https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler</a>


    Yeter ama şu çocuğu banlayın ne bu böyle neden izin veriyorsunuz? Adam resmen yüzlerce konuya reklamını bıraktı. Adamı banlasanız bile yazıları duruyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım bu oyun City'den bile daha iyi olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhasturk

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: bariscakmak99<br><br>batman arkham knight profesyonel resimleri : <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=101212953&url=https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler" data-href="https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler">https://www.durmaplay.com/ref/batmanarkhamknighticinprofesyonelresimler</a></blockquote><br><br>Yeter ama şu çocuğu banlayın ne bu böyle neden izin veriyorsunuz? Adam resmen yüzlerce konuya reklamını bıraktı. Adamı banlasanız bile yazıları duruyor.

    Banlasalarda yeni hesap açıp aynı şeyi yapmaya devam ediyor bunun tek önlemi yorumlara link eklemeyi kökten kapatmaları lazım yada kişinin IP i tespit edip IP banlama yapmaları lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • valla bu nasıl bir batman anlamadım.Ulan herife resmen nano giysi giydirmişler.
    Batman Arkham Crysis Edition

    ????????

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İlk görseller yayınladığında grafiklerin bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum ama oynanış videolarında gördük ki grafikler gerçekten bu kadar iyi. Eski nesile çıkmayan tam anlamıyla yeni nesil bir oyun olacağa benziyor.
  • çıkış tarihi çok kötü

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Optimus Wayne" :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oxfordpsn

    valla bu nasıl bir batman anlamadım.Ulan herife resmen nano giysi giydirmişler.<br>Batman Arkham Crysis Edition<br><br>????????


    Crysis karıştırmaktan vazgeçin artık. O giysinin aslını Halo ve Half Life yaptı. Ama sürekli çakma nanosuit işin içine karıştırmaktan vazgeçmiyorsunuz.
  • Çıkışını sabırsızlıkla beklediğim tek oyun bu yıl için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.