Şimdi Ara

DC, Batman: Arkham Knight'tan Öncesini Konu Alacak Bir Çizgi Roman Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •    
          Rocksteady'nin geliştirdiği Batman: Arkham Knight, bildiğiniz gibi Arkham üçlemesini noktalayan oyun olacak. DC Comics, Batman: Arkham Knight'tan önceki olayları konu alan bir çizgi roman yayınlayacağını duyurdu.
     
          Bahsettiğimiz çizgi roman Batman: Arkham City'den hemen sonrasını konu alacak. Çizgi roman, Bruce Wayne'in Gotham'ın Batman'e ihtiyacı olup olmadığını sorgulamasıyla başlayacak. Diğer Batman oyunlarının aksine Batman: Arkham Knight'taki düşmanımız çizgi romandan tanıdığımız bir karakter olmayacak. Yani bu çizgi roman oyundaki yeni düşmanımızı tanımamızda yardımcı olabilir. Bahsettiğimiz bu çizgi roman 11 Mart 2015'te satışa çıkacak.
     








  • Burada oyuncuya vermek istedikleri his Arkham Knight'ın kim olduğu sorusundan çıkan gizemi çözebilme hissi.Bu çizgi romanın içeriğinde de bunu destekleyecekler galiba.

    Oyunlarda gördüğümüz oyuncuya kim olduğu merak ettirilen karakterler daha çok araştırılmalı ve daha çok rivayetler ortaya atılmalı.Gizemli karakterlerle ilgili bir oyun muhabbeti yaparsanız çok hoş olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu batman çizgi romanları hiç ilgimi çekmedi :\

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ben arkham knightın jason todd olduğunu düşünüyorum, çizgi roman çıkınca okuruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence Arkham Knight bir klon.Harley Quinn dlc sinde o kadar Cadmus sembölleri vardı hatta jokerin klonu bile olabilir.
  • Arkham Knight'ın kim olduğu gerçekten büyük bir sır çizgi roman okuyanların bir kaç güçlü teorisi var umarım oyunda gizemi etkileyici bir şekilde açıklanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.