Şimdi Ara

Pokemon OR/AS'ın Amerika'da 1.5 Milyondan Fazla Satmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geçtiğimiz ay çıkışını gerçekleştiren Pokemon Omega Ruby / Alpha Alpha Sapphire, Amerika'da da büyük satış rakamlarına ulaşmış görünüyor.
     
          İlk haftası içerisinde dünya genelinde 3 milyondan fazla sattığı duyurulan Pokemon Omega Ruby / Alpha Alpha Sapphire'in Amerika'daki ilk 10 günü oldukça hareketli geçmiş. Açıklanan rakamlara göre iki oyun toplamda 1.5 milyondan fazla satmış durumda. Bu satış rakamları Pokemon'un batıda da ne kadar sevildiğinin bir göstergesi.








  • Fazlasıyla hak ediyor.
  • Çok beğendim. Fazlasıyla hak ediyor hem de.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fazlasıyla falan hak etmiyor. Artık sevmiyorum pokemonu hep aynı şey oluyor bıktım. Bunu bir nintendocu söylüyor.

    Adamlar o kadar para kazandığı halde şu oyundaki optimizasyon SIFIR. Madem 3D yaptın oyunu adam akıllı yap oyunun çoğu 2D battle lerde buram buram kasıyor efektler çıktığında. Grafik desen çöp ps1 oyunları düzeyinde (normal alanlar) Grafik takıntım yoktur ama fps stabil olmalı! Bu adamlar nereye sokuyor bu kadar parayı anlamıyorum.

    SMASH BROS FAZLASIYLA HAK EDİYOR SATMAYI AMA pokemon daha ünlü olduğu için...

    Neyse - leyebilirsiniz pokemon fanboyları (nintendocular - lemicektir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 13 Aralık 2014; 0:44:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soniczeki

    Fazlasıyla falan hak etmiyor. Artık sevmiyorum pokemonu hep aynı şey oluyor bıktım. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/ranting2.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/ranting2.gif" align="middle" border="0" alt=""> Bunu bir nintendocu söylüyor. <br> <br> Adamlar o kadar para kazandığı halde şu oyundaki optimizasyon SIFIR. Madem 3D yaptın oyunu adam akıllı yap oyunun çoğu 2D battle lerde buram buram kasıyor efektler çıktığında. Grafik desen çöp ps1 oyunları düzeyinde (normal alanlar) Grafik takıntım yoktur ama fps stabil olmalı! Bu adamlar nereye sokuyor bu kadar parayı anlamıyorum. <br> <br> SMASH BROS FAZLASIYLA HAK EDİYOR SATMAYI AMA pokemon daha ünlü olduğu için... <br> <br> Neyse - leyebilirsiniz pokemon fanboyları (nintendocular - lemicektir)


    2010 yılındaki donanımla çıkan konsola 2014'te oyun yaparsan öyle olur. Pokemon, çok ayrıntılı bir oyun o nedenle bu konsolun oyunu kaldırmadığını düşünüyorum. Ayrıca kendinizle çelişmişsiniz, hem her yer 3d değil diyorsunuz hem de 3d kasıyor diyorsunuz. Oyunun tamamı 3d olsa neler olurdu kim bilir? Nintendo'nun artık sağlam donanımlı bir konsol çıkarması gerekir. New 3DS bir nebze hızlı ama yeterli değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.