Şimdi Ara

Alien: Isolation'un Devamı Düşünülüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Total War serisiyle tanıdığımız Creative Assembly, Alien: Isolation ile beraber bu sene içerisinde karşımıza çıkmıştı. Özellikle Aliens: Colonial Marines faciasından sonra oldukça olumlu yorumlar alan firma, oyunun devamını düşünüyor.
     
        Oyunun baş tasarımcısı Gary Napper yaptığı açıklamalarda firma içerisinde Alien: Isolation'un devamının konuşulduğunu söyledi. Nappar, "Stüdyo içerisinde konuşulan günlük konulardan birisi devam oyununun konusu. Çalışanlarımızın her biri farklı fikirlere sahip. Senaristlerimizin oldukça sağlam konseptleri var. Dolayısıyla Ripley'in hikayesini devam ettirmek için önemli bir fırsatımız bulunuyor." açıklamalarını yaptı.
     
        Sözlerinin devamında Gary Nappar, Alien: Isolation'un devam oyununun gelmesi halinde ilk oyundaki çizgiden kopulmayacağını belirtti.
     








  • Muhtemelen devamı gelecektir. En iyi Alien deneyimini yaşatan oyunun devamının gelmemesi saçma olur zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • harika bir haber, ellerindeki malzeme muazzam. başarılı bir devam oyunu hiç de uzak değil. tek şartı, dead space gibi shoter a kaymaması. çünkü bazı ergenler ciddi ciddi ''alien neden ölmüyor, böyle saçmalık mı olur'' gibisinden yorumlar yapıyordu. ulan oyunda bir tane alien vardı zaten öldürüp ne yapacan lale :) umarım dikkate almazlar ve güzelim oyunu aptal bir shoter a çevirmezler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kesinikle bekliyorm cok sevk alarak oynadim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    harika bir haber, ellerindeki malzeme muazzam. başarılı bir devam oyunu hiç de uzak değil. tek şartı, dead space gibi shoter a kaymaması. çünkü bazı ergenler ciddi ciddi ''alien neden ölmüyor, böyle saçmalık mı olur'' gibisinden yorumlar yapıyordu. ulan oyunda bir tane alien vardı zaten öldürüp ne yapacan lale :) umarım dikkate almazlar ve güzelim oyunu aptal bir shoter a çevirmezler.

    gece gece iyi güldürdün kardeş :) ailen ölmüyomuş hemi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Varni34

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br>harika bir haber, ellerindeki malzeme muazzam. başarılı bir devam oyunu hiç de uzak değil. tek şartı, dead space gibi shoter a kaymaması. çünkü bazı ergenler ciddi ciddi ''alien neden ölmüyor, böyle saçmalık mı olur'' gibisinden yorumlar yapıyordu. ulan oyunda bir tane alien vardı zaten öldürüp ne yapacan lale :) umarım dikkate almazlar ve güzelim oyunu aptal bir shoter a çevirmezler.</blockquote><br>gece gece iyi güldürdün kardeş :) ailen ölmüyomuş hemi


    XD ailen ne la :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çok güzel bir oyundu umarım ac serisi gibi hersene gelmez bi 3 senede geliştirilse yeter merakla bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir Alien hayranı olarak uzun zaman sonra adam gibi bir Alien oyununa kavuştum devamının gelmesini sevinçle karşılarım.
  • habere sevindim. Alien filminin atmosferini birebir yansıtıyordu.
  • ÖLÜMSÜZ YARATIK YAPMAMAYI AKIL EDEBİLSİNLER YETER

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hiç boşu boşuna lütfedipde yapmasınlar silah kullanıyoruz alien ölmüyor oyunda aliendan daha çok android ve diğer insanlarla kapışma iğrenç save sistem ve outlasttaki gibi bir süre sonra bayan çaresizlik hissi bu oyunu kötü yaptı gözümde evil withinle beraber 2014un hayal kırıklığı oldu maalesef son olarak alienın yapay zekası kodlanmayıp ne yapacağını kestirememek de saçmaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.