Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Dovetail Games, Microsoft Flight Simulator X'in yenilenmiş hali olan Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition'u isminden de olduğu gibi bu yıl sonunda Steam'de olacağını açıklamıştı. Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition'ın çıkış tarihi sonunda belli oldu. Oyun, 18 Aralık 2014'te Steam'deki yerini alacak.

        Oyunda ticari jetlerden tek motorlu özel uçaklara kadar 20 farklı türde uçak, 24.000 havaalanı ve 80'nin üzerinde arama kurtarma ekibi, yarış ve uçuş becerileri görevleri olacak. Daha önce söz verildiği gibi Multiplayer özelliği de güncellenmiş olacak. 2006'da Game Spy üzerinden verilen bu destek Steam üzerinden verilecek ve oyun artık Windows 8.1 destekliyor olacak.

        Ne yazık ki Microsoft ile yapılmış mevcut lisans sözleşmesinin şartları gereği stüdyo oyun grafiklerini güncelleyemedi. Bu nedenle Steam oyunu da 2006'da çıkan oyunun grafikleriyle aynı olacak. Orijinal oyunun Deluxe sürümünden içeriklerle aynı olacak ancak 2015 yılı içinde de oyunun Steam sürümüne birçok farklı eklenti gelecek.







  • mod desteği olursa grafikler sıkıntı olmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eski pcmde daha güzel oynuyordum oyun 4 gb üstü tanımıyor multi core özürlüydü :D prepare 3d yi görünce korktular galiba paraları götürcek diye :D Yalnız oyunu bari optimize etseler next gen gpu lara cpu lara yazıktır çok fps dropları oluyor, tweaklerle düzeltiliyor Allahtan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Stock ticari uçaklar zaten profesyonel uçaklar değildi. PMDG, İFly gibi firmalar FSX'in buralara kadar gelmesini sağladı. İnşallah addon yükleme ile ilgili sıkıntı çekmeyiz. Online uçmak isteyenler zaten vatsim gibi vip serverlarda uçuyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ya bunu görünce aklıma forumda kendini pilot sanan biri geliyor. bunu oynayanlar hangi kafadaysa artık

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam'de iyice PC piyasasını domine etmeye başladı. Her şey Steam'e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.