Şimdi Ara

The Banner Saga 2 Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Daha önce BioWare'da görev alan üç önemli isim tarafından kurulan Stoic, ilk yapımıyla beraber bu senenin başında etkileyici bir oyun sunmuştu. İlk başta PC için çıkan, daha sonra da PS4 için duyurulan The Banner Saga'nın devamı The Game Awards'ta göründü.
     
        The Banner Saga 2 için etkinlik sırasında çok fazla açıklama yapılmadı. Bir orkestra tarafından canlı olarak duyduğumuz arkaplan eşliğinde duyurulan oyunun ufak bir sinematik tanıtım videosu yayınlandı. Yeni oyunun önümüzdeki sene içerisinde çıkacağı belirtiliyor. Daha fazla bilgi için beklemede kalın.
     








  • Bence ilk oyunu yılın oyunlarından diye bilir. Birde türkçe yaması çıksa. Asıl böyle oyunlarda lazım türkçe yama. Cod gibi oyunlara değil !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İlki gerçekten iyi bir oyundu... Ah birde düşman çeşitliliği olsaydı. Titreyen kayalarla mücadele etmek bir süre sonra sıkıyordu. Eleştirilerin çoğu da bu yöndeydi.

    Umarım yeni oyunda bu tarz eksikliklerin farkına vararak daha da iyi bir iş ortaya koyarlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İkinci oyunu bu kadar kısa sürede yapacak geliri elde ettiyse, öncelikle seslendirme isterim ben. Ve mümkünse şu saçma robotlar yerine daha fantastik yaratıklarla gelsinler. Robot nedir alla sen? Sen kılıç, balta girişiyorsun karşında robot ordusu. Ne bileyim bir ork koysunlar, ejderha koysunlar, hiç olmadı farklı kavimlerle savaşalım ama mekanik şeyler görmeyelim. Şahsi görüşüm, oyunda ki tüm havayı bozmuştu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu çizimlerle çizgi film yapsalar güzel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.