Şimdi Ara

Crytek, Warface'in Xbox 360 Sürümü İçin Microsoft'u Sorumlu Gösterdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);



        Crytek'in Free to Play olarak sunduğu FPS oyunu Warface, PC ve Xbox 360 için çıkmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde PC'de yoluna devam eden oyunun Xbox 360 sunucularının kapatılma duyurusu gelmişti. Bu duyuruyla ilgili Crytek cephesinden bir açıklama yapıldı.

     

        Game Informer'a açıklama yapan Crytek yetkilileri, oyunun sunucularının kapatılmasının kendilerinin değil Microsoft'un kararı olduğunu ve bu noktadan sonra kendilerinin bir şey yapamayacaklarını söyledi. Açıklamalarda, "Bu süreye kadar sunulan destekten dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Çoğu oyuncu gibi Crytek olarak biz de bu durumdan dolayı üzgünüz. Her ne kadar Warface'i Xbox 360'ta sunmaya devam edemeyecek olsak da, sadık oyuncularımıza PC üzerinden bir hediye vermeyi düşünüyoruz." sözleri yer aldı.

     








  • MS 360'a olan desteğini elinde olsa an itibariyle kesmek istiyor.Hala 360 kullanan oyuncularının One'a geçmesini istiyor.

    (mesela forza horizon 2'nin 360 versiyonuna hiç dlc çıkmayacak olması,bu tur f2p oyunların server larının kapatılması vs.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaaaaaa Crytec
    Partnerini iyi secmezsen seni boyle yari yolda birakir.
    Ilk darbeyi rise ile yedin sonra bu. Ms seni kagit mendil gibi burusturup cope atti senin de ms nin kopekligini yaptigin yanina kar kaldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka

    Yaaaaaa Crytec<br>Partnerini iyi secmezsen seni boyle yari yolda birakir.<br>Ilk darbeyi rise ile yedin sonra bu. Ms seni kagit mendil gibi burusturup cope atti senin de ms nin kopekligini yaptigin yanina kar kaldi.


    Doğru söze ne hacet. Ama millet seri eksilemiş. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar atasözü geldi aklıma.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Millet XO'a geçti sen gidip oyunu X360'a çıkartırsan oynayacak oyuncu bulamazsın serverlarında kapanır. Microsoft doğru kararı vermiş afferim olum 10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Maximus

    MS 360'a olan desteğini elinde olsa an itibariyle kesmek istiyor.Hala 360 kullanan oyuncularının One'a geçmesini istiyor.<br> <br> (mesela forza horizon 2'nin 360 versiyonuna hiç dlc çıkmayacak olması,bu tur f2p oyunların server larının kapatılması vs.)


    micro çok hata yaptı X360 seven biri olarak asla xone almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofoking -- 5 Aralık 2014; 22:59:35 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.