Şimdi Ara

Pokémon Oyuncuları Bölüm Kuralları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pokémon Oyuncuları Bölümü Kuralları



    Arkadaşlar şimdi söyleyeceğim kurallar aslında forumun genel kuralları olup , bölümde daha rahat dolaşabilmeniz ve aradığınız şeyi daha rahat bulabilmenizi sağlamak , Pokémon oyuncuları bölümünü düzenli tutmak amacıyla belirlenmiştir.


    1- EN ÖNEMLİSİ : Oyun ile ilgili bir soru sormadan önce forumda Arama yapınız... Bunun için sayfanın üst kısmındaki butonlardan Arama Butonu'na tıklayınız ve aramanız gereken kelimeyi (ör: Pokemonlar) giriniz...
    a-) Aradığınız konu ile ilgili birşey bulamadıysanız daha genel şeyleri aratın...
    Ör:Pokemon diye arattığınızda çıkmıyorsa ( mesela : Su Pokemonları ) aratabilirsiniz.
    b-) Aradığınız konu ile ilgili gereğinden çok şey bulduysanız daha spesifik konuları aratın...
    Ör: Su Pokemonlarıyla ilgili bir bilgi alacaksınız fakat arama yaptığınızda sayfalarca konu çıktı... Bu durumda asıl aratmak istediğiniz şeyi (mesela : Squirtle ) aratabilirsiniz...
    Daha önce açılan / sorulan sorular için moderatörler o konuyu kilitleyebilir / silebilirler. Bu yüzden aramaya önem vermelisiniz.



    2- Her türlü Hack, Dupe, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular yasaktır... Bu tür konuları açmak ceza sebebidir.


    3- Açacağımız konuların başlıklarını anlaşılır ve doğrudan konu ile ilgili olmalıdır. Örneğin sadece "Yardım, Acele Yardım, Çabuk Bakın" şeklinde konu açılmamalıdır. Açıldığı takdirde konu -kilitlenebilir veya silinebilir-. Ve konuyu açan kişi uyarı alır.


    4- Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret ve küfür içeren, rencide edici, aşağılayıcı mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Buna her türlü kısaltma ve sansür halinde söylenmiş küfürler de dahildir. Bu tür davranışta bulunanlar uyarı alacak yada uzaklaştıralacaklardır.


    5- Forum içinde ceza alırsanız, yeni bir nick ile foruma giriş yapmayınız. Aksi takdirde asıl sahip olduğunuz üyeliğinizin ceza süresini 1 hafta daha uzatmak zorunda kalırız. Bir sorununuz var ise forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atarak danışabilirsiniz.


    6- Sadece 1 gülücük içeren mesajlar atmayınız. Bu tür mesajlar silinecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.